"30 vuotta, toimitusvarmuus 99 prosenttia"

Laatuajattelumme tiivistyy vuodesta 1986 asiakkaanamme olleen yrityksen tilastoihin: "30 vuotta asiakkuutta, toimitusvarmuus 99 prosenttia". Haemme pitkäkestoisia suhteita – tositarkoituksella – joiden avulla kumpikin osapuoli menestyy.

Alle kirjattujen periaatteidemme avulla voit arvioida sopivuuttamme, kun haet kumppania koneistuksen sopimusvalmistukseen tai alihankintaan. Jos ajatuksemme kohtaavat, ota yhteyttä: puhelinsoitto ei maksa paljoa, mutta voi tuoda nopeastikin onnistuneen ratkaisun.

Tällaisia olemme:

Muovikin on ok!

Muovin koneistaminen on meille yhtä luontevaa kuin metallienkin. Tuomme itse maahan muoviraaka-ainetta ja välitämme muovia myös niille asiakkaille, jotka eivät tarvitse koneistuspalveluamme. 

Toyotan opit käytössä

Rakennamme tuotantomme LEAN-mallin mukaan, asiakkaan ja itsemme parhaaksi. Keskitymme oikeisiin asioihin, jolloin tekninen laatu ja tehokkuus vastaavat omia ja asiakkaidemme tavoitteita.

Säästöä suorasta puheesta

Olemme huomanneet, että suora puhe säästää kaikkien aikaa. Haluamme pelata avoimilla korteilla ilman kaartelua heti ensimmäisistä yhteydenotoista ja tarjouspyynnöistä alkaen.


Resursseja investointeihin

Haluamme olla koneistusalan eturintamassa myös tekniikassa. Meillä on resursseja ja mielenkiintoa uusiin laiteinvestointeihin, kun niiden avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme enemmän.


Johtajatkin osaavat

Henkilöstömme vaihtuvuus on erittäin pientä, mikä pitää yllä hyvää laatua. Myös johtajat ovat kasvaneet koneistukseen käytännön työn ja koulutuksen kautta. Hekin voivat milloin tahansa käsitellä mitä tahansa koneistamme.


Seuraavaksi päiväksi

Tavoitteenamme on palvella myös nopeasti. Nopeimmillaan toimitamme tavaraa seuraavaksi aamuksi, kun tuotetta on varastossamme.

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön